Dragi patinatori,

Va anuntam ca momentan Patinoarul Tiriac-Telekom Arena si-a reluat activitatea doar pentru sportivii legitimati. In functie de evolutia situatiei actuale, vom reveni cu informatii despre programul patinoarului. Intre timp, va recomandam sa urmariti in continuare site-ul nostru.

Țiriac
Telekom
Arena

Singurul patinoar din zona
București-Ilfov dezvoltat
conform celor mai recente
norme olimpice internaționale.

Despre noi

Este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei.

Citește mai mult

Program

Vezi programul de funcționare al patinoarului.

Citește mai mult

Tarife

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani au acces gratuit la patinoarul Telekom Arena, în timpul programului cu publicul.

Citește mai mult

Despre
noi

Patinoarul Țiriac-Telekom Arena, susținut de Fundația Ion Țiriac și construit la inițiativa domnului Ion Țiriac, a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016, în prezența unor invitați de renume precum Simona Halep, Horia Tecău, Ilie Năstase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbașa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei în România – Kevin Hamilton și Primarul orașului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar și a circa 150 de elevi din orașul Otopeni.

Țiriac-Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente standarde olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei (FIH).

Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Patinoarul este situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni) și are o suprafață construită de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 450 de locuri, iar investiția totală în construcția sa s-a ridicat la 3,6 milioane de Euro.

Amplasamentul pune la dispoziția vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru publicul larg. În plus, beneficiază de o parcare de 70 de locuri, cu spații adaptate inclusiv pentru autocare.

Regulament patinoar

Parteneri

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de:

Tarife

Parcare Tarif parcare / oră
Sub 6 ore 2 LEI
Peste 6 ore 10 LEI

*Tarifele practicate sunt exprimate în lei și conțin TVA.

Contact

Adresa: str. Drumul Gării Odăi, nr. 7, Otopeni, 075100, jud. Ilfov
Telefon: (+40) 786 91 11 11
E-mail: office@fundatiaiontiriac.ro
Facebook: facebook.com/PatinoarulTelekomArena/